Catalog farmasi

Publicam in aceasta pagina catalogul Farmasi. catalogul campaniei curente, destinat reprezentantilor Farmasi. preturile si discpunturile din aceasta publicattie sunt valabile doar pentru membrii de club
Daca nu sunteti inca inregistrata ca membru de club si reprezentat atunci aveti posibilitatea sa o faceti prin intermediul formularului care va apare dupa ce apasati pe butonul de mai jos

Alatura-te clubului NOSTRU si beneficiaza de produsele noastre minunate.  Compania noastra este prezenta in 145 de tari cu mii de reprezentanti.
In Romania suntem la inceput de drum si te asteptam in echipa noastra de succes. Vei beneficia de training uri specifice destinate celor mai buni lideri

Compania farmasi - 69 de ani de  succes - in prezent in peste 120 de tari

Marca Farmasi a fost intemeiata de Dr. Cevet Tuna. Anii 1950 au pus fundatia acestui brand deosebit de apreciat si de iubit in lumea cosmetica. Farmasi este lidei international in domeniul produselor de infrumusetare , de ingrijire a locuintei , de ingrijire personala si de wellness. 
Compania noastra isi deface produsele in peste 122 de tari avand o piata de peste 360 milioana  de cumparatori.

Succesul ni-l intemeiem pe mai mult de 2000 de produse  aflate in cataloagele noastre si pe unitatile de procesare de ultima generatie pentru a creea produsele Farmasi: machiaje, parfumuri, produse de ingrijire personala si a casei.
A fi reprezentant in Farmasi si membru in ClubulFarmasi este un o sansa si o oportunitate pentru persoanele cu simt antrepenorial si care au dorinta de a promova aceste produse. Ca reprezentant in ClubFarmasi ai parte de promotii reduceri dar , cel mai important ai posibilitatea de at-i castiga independenta financiara. Oferim doar beneficii, nu obligatii, si vei intalni un mediu in care vei putea sa te dezvolti prin programele noastre specifice membrilor de Club.

 • "Mi-am dedicat întreaga viață schimbării vieții oamenilor"  Dr. C.Tuna

  Intemeietorul companiei Farmasi, dr C Tuna a in ceput cu o unitate de productie integrata din 5 fabrici ajungand azi sa produca peste 200 de produse cometice distincte si foarte apreciate.

  Ne bazam pe o viziune care are in centru calitatea si practicul. Compania asigura o sursa de venit considerabila pentru app 3 milioane de reprezentanti/consultanti Farmasi in lume.Consilierul în domeniul frumuseții. Produsele noastre reprezinta un brand recunoscut și indragit, avand numoeroase certificari de calitate.

 • Ce poate fi mai frumos decat sa te ocupi cu ceea ce iti place si sa obtii astfel si independenta financiara !

In romania am inceput in 2019 - suntem la inceput de drum si te asteptam in compania  si in Clubul nostru !

Doresc sa ma devin reprezentan FARMASI

Ai 6 motive sa doresti sa te inscrii ca reprezentant in clubul nostru exclusivist

 • Team Member

  Discount special de 30% doar pentru  reprezentantii din clubul FARMASI

  Când devii Consultant Farmasi, platesti mai putin pentru achizitia produselor Farmasi. De exemplu: Daca vei comanda produse în valoare de 100 lei (pret de Catalog), vei achita pentru acestea 70 lei, iar discountul tau este de 30 lei.(30%) Discountul este oferit doar in Club/ reprezentatilor, fara a fi disponibil si in magazinele Farmasi

  Team Member

  Beneficiezi de cadoul si programul de bun venit la intrarea in Club

  Daca te dezvolti cu succes în primele 4 luni, avem certitudinea ca vei continua sa îti dezvolti echipa si sa ai succes. De aceea, vei avea sprijinul nostru neconditionat. Daca acumulezi comanda de produse cu o valoare totala de plata de minim 150 lei în fiecare din primele 4 luni, vei primi gratuit o serie de produse. Ne aratam astfel recunostinta si bucuria ca ni te-ai alaturat.

  Team Member

  Beneficiezi de programul „Construeste-ti echipa”

  Daca recrutezi 3 sau mai multi Reprezentanti activi per luna, vei fi eligibila sa te alaturi programului nostru si vei primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea. Pentru a deveni activ, un Reprezentant/Consultant trebuie sa comande produse în valoare de 150 lei (valoare de plata) în campania de recrutare respectiva.

Team Member

Suport permanent de la liderii Farmasi pentru membrii clubului nostru

Avem o echipa care iti ofera suport in permanenta: consiliere in legatura cu alegerea unor produse, la plasarea unei comenzi si chiar atunci cand iti doresti sa avansezi si sa faci parte din echipa de lideri.

Team Member

Beneficiezi de Bonus personal, de bonus de grup, de bonus de leadershipsi de multe altele ..

Da, stim ca sunt multe bonusuri si surprize insa te vom ajuta sa le intelegi treptat pe toate si sa ajungi la ele.Nu le dezvaluim acum. Ele reprezinta profitul tau si beneficiile tale rezultate din implicarea ta in aceasta comunitate.

Team Member

SI CEL MAI IMPORTANT..echipa in care te inscrii este de TOP

Ai nevoie de experienta si vei beneficia de maximum de la noi.Avem nevoie de tine sa ne ajuti dar pentru asta trebuie sa te ajutam sa cresti si sa te dezvolti. Nu poti face acest lucru decat de la echipa noastra recunoascuta ca este cea mai buna in domeniu!

Doresc sa ma inscriu ca reprezentant farmasi

Ne puteti contacta

Instagram

www.instagram.com/ReprezentantFarmasi/

ClubFarmasi.ro

Telefon

0740.47.77.87