Cariera in Farmasi

Tot ce trebuie sa stii despre cariera in Farmasi dupa inscriere

Afacerea MLM Farmasi se deruleaza in Romania pe aceleasi principii ca si in alte tari in care compania este prezenta.

Odata inscris pe acest site, devii parte a tot ceea ce inseamna afacerea Farmasi si poti incepe sa beneficiezi de avantajele pe care compania le ofera si mai ales de un castig sigur.

Ce inseamna discount-ul Farmasi

In general, Farmasi acorda reduceri importante fata de preturile din catalog, pentru toate categoriile de produse, care se situeaza undeva in jurul valorii de 30%. Acest lucru se intampla fara a fi nevoiti sa realizati o comanda minima, discount-ul fiind aplicat imediat dupa logarea in contul personal.

Este bine de stiut insa ca aceasta reducere nu este valabila pentru produsele care au deja un pret redus si nu se aplica la pretul fiecarui produs in parte, ci la valoarea totala a comenzii, adica pentru o comanda de 200 de lei, trebuie sa platiti doar 140 lei, discount-ul fiind in valoare de 60 de lei.

Mai mult, consultantii Farmasi beneficiaza de o reducere din pretul de catalog de 30% pentru detergenti marca Mr. Wipes si produsele din gama Dr. C. Tuna si de 23% pentru parfumuri si produse de make-up si de ingrijire.

 

Aceste reduceri nu se aplica si la taxa de expediere, astfel ca pentru toate comenzile mai mici de 190 de lei, se plateste transportul cu suma fixa de 12,90 lei.

 

Cum se returneaza produsele Farmasi

 

In conformitate cu legislatia in vigoare in Romania in acest moment, dar si cu prevederile Uniunii Europene, produsele pot fi returnate in decurs de 14 zile. Singura conditie este ca produsele returnate sa nu prezinte deteriorari sau defecte, cu exceptia viciilor ascunse si a defectelor semnalate deja de catre client in corespondenta cu Farmasi.

Produsele returnate, indiferent de situatie, chiar si atunci cand returnarea ii este imputabila Farmasi: produse cu defecte de fabricatie, colete deteriorate, produse care au fost livrate gresit sau cele care au fost gresit facturate, trebuie sa fie in ambalajul original, cu etichetele nedeteriorate.

Mai ales in cazul produselor care se vand ca set, deoarece acestea trebuie returnate ca set si nu incomplete.

Pentru produsele returnate in aceste conditii se va restitui intreaga suma achitata din pretul de achizitie sau din creditul acordat pentru produsul respectiv ori in echivalent, insa nu va cuprinde si taxele de livrare si manipulare pe care clientul le-a platit.

In cazul in care returnarea produselor este din vina Farmasi, in conditiile expuse mai sus, firma va plati toate taxele legate de transport.

Cum se calculeaza veniturile

 

Inainte de toate trebuie sa stiti ce inseamna volumul de grup, deoarece castigul fiecarui reprezentant se calculeaza in functie de acesta. De asemenea, va prezentam, in tabelul de mai jos, nivelurile posibile de castig, iar valoarea in procente este castigul din volumul de grup stabilita in functie de vanzarile inregistrate.

 

Volum de grup 1 PV = 1 leu
Minimum (PV) Maximum (PV) Valoare
0 499 0
500 1.499 4%
1.500 2.999 6%
3.000 5.999 9%
6.000 11.999 12%
12.000 19.999 15%
20.000 29.999 18%
30.000 22%

 

Dupa cum puteti observa, pentru fiecare din cele opt niveluri exista un prag minim si unul maxim care reprezinta obiectivele de vanzari, iar procentul din totalul vanzarilor reprezinta valoarea castigului. Prin urmare, maximul de volum de grup este de 30.000 PV, adica puncte valorice, iar pentru atingerea acestui nivel se primeste o valoare de bonus personal de 22%.

 

In sprijinul consultantilor Farmasi

* Birou virtual de recrutare: o astfel de facilitate veti avea la dispozitie dupa ce va activati contul personal. Prin intermediul acestui birou virtual de recrutare veti avea acces la date complete despre persoanele care s-au inscris in reteaua voastra. Mai mult, veti sti si datele legate de fiecare client si consultant inscris.

* Bonusul Farmasi: in cadrul planului de cariera, atunci cand ajungeti la un volum de grup personal, fara lider, de 30.000 de PV veti avea un bonus de 22%, reprezentand cel mai ridicat nivel de bonus. Nivelurile superioare acestuia nu se bazeaza doar pe performantele grupului ci si pe cele ale consultantilor de la primul nivel. Incasarea acestui bonus se face fie pe baza unei conventii civile incheiate cu Farmasi, fie prin intermediul unei firme pe care o detineti (SRL sau PFA). In cazul conventiei civile impozitul pe castig, de 10%, se va retine la sursa, iar pentru cei care au PFA este acceptat si codul de baza CAEN 6202. Cei care au firme sau microintreprinderi, este necesar sa emita facturi pentru a intra in posesia bonusurilor.

 

* Codul IBAN: un cont bancar este necesar dupa dezvoltarea, suficient de mult, atat a volumului personal cat si a celui de grup, pentru incasarea comisionului. Astfel, dupa logarea in contul personal din magazinul online, trebuie sa completati acest cod pe coloana din stanga, in zona cu datele bancare.

Ce trebuie sa faca liderii Farmasi dupa inscriere

In functie de nivelul de dezvoltare, liderii au cateva obligatii, una dintre acestea fiind cea de a face, in timpul campaniei de 30 de zile, o comanda de 150 de lei pentru a intra in posesia bonusului. Apoi, cu fiecare nivel numarul obligatiilor creste.

Astfel, de la nivelul de 12% este obligatorie comanda a zece cataloage, iar numarul creste odata cu trecerea la nivelul superior, astfel:

15% – 25 cataloage;
18% – o inscriere si 50 cataloage;
22% – doua inscrieri si o suta de cataloage;
Gold Director – 125 de cataloage si
Platin Director – 150 de cataloage.

Aceste cataloage nu sunt obligatii ci lucrerurile trebuie vazute in alt fel. Dupa grila de bonusare la aceste niveluri, se incaseaza mii de euro si echipa gestionata este de mii de oameni. Este firesc ca activitatea de promovare si de sustinere a echipei sustinuta sa includa si achizitia si distributia de astfel de materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *