Kitul de pornire Farmasi

KITUL DE PORNIRE FARMASI:

Un cadou de bun-venit

Pentru ca Farmasi doreste ca toti cei care-i trec pragul, virtual vorbind, sa fie multumiti, a inclus in strategia sa de afaceri numeroase beneficii oferite celor care se inscriu ca reprezentanti Farmasi , pentru a face parte din echipa sa. Unul dintre acestea este pachetul de start, care poate fi comandat o singura data.

Cine se inscrie pe acest site, poate intra in posesia acestuia doar la prima comanda efectuata, indiferent de valoarea acesteia. Veti avea astfel mai mult de zece produse la un pret mult mai mic fata de cel din catalogul de prezentare.

Starter Pack: ce contine

Avand un pret atractiv, de doar 49,99 lei fara transport, pachetul de start va include, pe langa alte produse de ingrijire si make-up Farmasi, si mai multe recipiente (fiecare de 1,4 ml) cu parfum.

Mai mult, kit-ul contine, dupa cum va spuneam, mai multe produse, printre acestea numarandu-se si cateva din gama celor terapeutice Dr. C. Tuna, dar si dintre cele pentru casa, comercializate sub marca Mr. Wipes. La acestea se adauga un catalog si un ghid pentru ingrijirea tenului, ambele intr-o forma grafica deosebita.

In cazul produselor de make-up nu se poate alege culoarea, deoarece, de exemplu, in toate pachetele este introdus acelasi ruj mat 4G Beige. In colet veti mai gasi si o pasta de dinti “Eurofresh Whitening” (50g), o crema BB de 50 ml, un gel Dr. C. Tuna “Vitalizing cu paprika si chilli”, dar si un sampon din aceeasi gama cu usturoi si capixyl.

La acestea se adauga o masca detoxifianta cu carbune (20 ml), dar si un detergent universal concentrat din gama Mr. Wipes.

Cat costa curierul

Transportul pachetului la adresa voastra se realizeaza prin curier si costa 12,9 lei, suma ce va fi achitata la primirea coletului. Astfel, suma totala pe care o aveti de platit va fi de 62,8 lei, putand chiar ca la prima comanda sa solicitati doar acest kit.

La ce foloseste

Acest pachet de bun-venit este foarte important, deoarece, cu ajutorul lui, puteti incepe sa castigati bani, promovand produse care au la baza ingrediente naturale si o calitate superioara, convingand cat mai multe persoane de avantajele pe care le au daca se inscriu pe acest site.

Cu cat numarul consultantilor pe care ii veti convinge sa se inscrie in echipa voastra este mai mare, cu atat va creste si castigul pe care il veti obtine.

Insa, daca uitati sa solicitati kit-ul la prima comanda si doriti sa-l treceti la o comanda viitoare, acest lucru nu mai este posibil, de aceea este important sa faceti acest demers imediat dupa ce v-ati inscris pe acest site.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *