Pachetul de bun venit pentru reprezentantii Farmasi

Set de bun venit ca reprezentant farmasi

Pachetul de bun venit pentru reprezentantii Farmasi

Influencer – cu siguranta un termen al secolului in care digitalizarea si-a pus amprenta. In sectorul frumusetii, Farmasi confera o pista de lansare pentru antreprenori. Fie ca esti antrenata deja intr-o activitate full time, fie iti doresti o extindere pe plan profesional, un part time sau pur si simplu o cariera in domeniul in care frumusetea si ingrijirea sunt in lumina reflectoarelor, Farmasi a pregatit un pachet special pentru tine.

Nu te-ai decis inca sa fii reprezentant Farmasi?

Ei bine, pe langa independenta care-ti va fi respectata pe tot parcursul colaborarii, vei putea sa iti organizezi singura timpul, comenzile si planul de actiune. Vei fi stapana pe propria ta afacere. Vei avea rapoarte personale.

La toate cele mentionate anterior se adauga multe discounturi. Fie ca vorbim de achizitionarea de produse farmasi, fie de pachete starter.

Daca oscilezi intre ideea de influencer si simplu consumator, nu iti fa griji pentru ca noi nu promovam zona gri, Farmasi vine in intampinarea celor care se inregistreaza, astfel incat la prima comanda te vei putea convinge singura de calitatea produselor oferita de compania turca. Pretul modic pentru pachetul de bun venit, dar si produsele atent selectionate si variate, in ton cu gama diversa promovata de Farmasi, vor fi primul tau contact cu o companie careia ii pasa de consumatorul final.

Ce produse gasim in pachetul farmasi de bun venit?

In pachetul de bun venit de la Farmasi se intalnesc produse din toate cele 5 game oferite de companie. Astfel, din prima gama, Dr. C. Tuna, se va regasi un gel revitalizant, care are ca ingrediente paprika si chili – perfecte pentru un reboot al corpului obosit, respectiv samponul revitalizant cu usturoi si capixyl. In continuare, din sectorul machiaj, se va regasi o crema BB si un ruj mat, nuanta fiind una neutra, matte beige 4 g. Trecand la sectorul produselor de ingrijire personala, carbunele activ isi va face simtita prezenta in masca neagra detoxifianta pe care o vei primi, aceasta arie fiind incheiata cu o pasta de dinti Eurofresh Whitening, de 50 gr. Prin purcedere in produsele Farmasi, ajungem la zona Mr. Wipes, in pachetul de bun venit existand si un detergent concentrat care poate fi intrebuintat pentru mai multe lucruri. Pe langa toate cele mentionate, pachetul va contine si  teste de parfum, de 1,4 ml, menite sa te convinga de seriozitatea si calitate care stau la baza principiile Farmasi.

Exista si un dezavantaj al pachetului de bun venit de la Farmasi. Dupa cum reiese si din denumire, acest kit nu este unul ce poate fi achizitionat in mod repetat. De asemenea, el nu poate fi amanat si cumparat la un moment ulterior, dupa ce au fost deja efectuate mai multe comenzi.

Pachetul de bun venit de la Farmasi este incununat intr-un final cu brosura care iti va prezenta mai in detaliu toate produsele fabricate, comercializate si atent selectionate, acoperind astfel diversitatea in materie de gusturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *